Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Κ.Σ.Μ.: Βρίσκει ανταπόκριση η ιδέα του νέου κόμματος


Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αντιλαμβάνονται την ανάγκη ανάειξης ενός νέου πολιτικού φορέα από άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, ιδέα που υποστηρίζει στην αρθογραφία του στην "Εφημερίδα του Κ.Σ.Μ." εδώ και μήνες ο ιδρυτής του Κ.Σ.Μ. Αντώνης Δροσόπουλος.
Με αναφορά σ'αυτήν την αρθογραφία και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου Θανάση Παπανδρόπουλου, το οποίο μπορεί να αναζητηθεί σε έγκυρες ιστοσελίδες, όπως, για παράδειγμα, με τα ακόλουθα στοιχεία:
ή


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές οι επισημάνσεις αλλά : καταργείτε και ξεχνάτε ποιοί είσαστε - είμαστε και από που προερχόμαστε. Δεν είμαστε super market που πουλάει ότι ζητιέται. Το κάνουν άλλοι και καλύτερα. O Αλεξις Potter π.χ. Το αίτημα για ένα Ευρωπαικό Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού υπάρχει ζωντανό και πιό πολύ απ' ότι το 1979. Με όσους και όποτε γίνει αυτό δυνατό. Και μην μου αντιτάξετε "ανεπίκαιρο, δεν το λένε πολλοί και δεν θέλουμε να είμαστε λίγοι". Αυτά δεν μας εμπόδιζαν κάποτε. Βρείτε κάπου να προσφέρετε τις όποιες σοσιαλδημοκρατικές σας ιδέες και τις όποιες δυνάμεις. Και υπάρχουν τέτοισ "κάπου". Και περισσότερα του ενός. Οχι άλλο ένα μαγαζάκι. Και αυτά που , ορθά, λέτε για εθνική συνεννόηση κλπ. θα γίνουν θεσμικά ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Οχι πιά σε κόμματα "όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω"
    Με συντροφική εκτίμηση
    Χάρης Μακρυγιώργος
    www.makrigiorgos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή